Nilmerih Canım anneler kızım 8. Ayına girdi ve süt yumurta alerjisi var ben tıkanıyorum artık ne yapıp yedirsem bebeğime bilemiyorum. Sizden güzel besleyici tarifler bekliyorum 🤗❤️
Berenalp Nilmerih Instagram’da arzusbebe takip et istersen hergün bir tarif veriyor ben onunla bir yaşına getirdim çok şükür yardımcı olur diye düşünüyorum
Sngl1701 Nilmerih bende arzusbebe den hergün ana ara öğünleri yapıyorum. Oğlumun yumurtaya alerjisi var.
aysenur90 Merveyasarkemal 8 aylık daha bugün ilk kez verdim (dr 7. Ay da vermeye başlayabilirsin dedi ama ben cesaret edemedim süt alerjisi vardı) tadını hiç sevmedi iki yudum aldı daha içmedi🤦🏻♀️
Merveyasarkemal aysenur90 bizim şükür alerjimiz yokta yogurt lada pek arası yok probiyotik destek olsun diye değişik şeyler deneyeyim diyorum 🤔
Nilmerih Sngl1701 kahvaltı diye çocuğa zeytin veriyorum ne peynir ne yumurta bişi bulamıyorum zor valla alerjik bebek
Nilmerih Sngl1701 emzirdiğim için benden geçti ben yedim içtim kızımda emdi bi takım sıkıntılar yaşayınca anladık :)
Sngl1701 Nilmerih biz 3 günlük kurala göre gittik 1.gün %50 çocuk devam sütü %50 su 2.gün %75 süt %25su Gün %100 süt bu şekilde deneseniz peki