Busravebebegii Grip olmuşum boğazlarım aşırı derecede şişti yutkunmakta zorlanıyorum resmen parol harici ilaçta kullanamıyorum evde ne gibi şeyler yapabilirim nasil atlatabilirim????
melektolga Busravebebegii ıhlamur,nane limon topuklarına viks sür çorap giy,sırtına viks sür,muhteşem iyi geliyor,
Matmazell_ Busravebebegii ılık suya liöon skıp bal koyup içebilirsin boğazları çok güzel yumuşatıyo geçmş olsun
bianneeee Busravebebegii ıhlamuru eksik etme yemekleri suyu ılık ye iç dinlen bolca yardım edenin varsa
Busravebebegii bianneeee keske yardim edenim olsa ama yok malesef böyle bi şekilde atlatmaya çalışıcaz 🙏
havana1 Busravebebegii Altın süt diye geçer adı herkese tavsiye ederim hemen toparlar adamı geçmiş olsun ☺️
AyseLina71 Busravebebegii iyi geceler geçmiş olsun dilerim ayaklarına ve döşlerine viks sürmeni tavsiye ediyorum
lingolingo Busravebebegii aynisindan gecen hafta oldum pastil az kullanmaya calstim naneli seker bogazima iyi geliyor ihlamur ictim ve sekerin bogaza iyi geldigini duymustum kup sekeri kitlama gibi yapip ihlamurunla icebikirsin gun icerisinde surekli cok sicak olmamak kaydi ile sicak seyler tukettim birkac gune bogazim gecti