Alpkerem Anneler benim sağ göğüste alt kısmından bAşlayarak koltuk altına doğru ağrı açıma var emzirmemde göğsüm boşalsada aynı korkmaya başladım elime beze geliyor
Fatmanaz Alpkerem umma olmuş derler ona süt tam boşalmıyor da olabilir canım benek emdikten sonra sağmak iyi gelir bide sıcak havlu koy üstüne sıcak duşa git sucak suyla iyice ov bırakır canım benim öyle olmuştu kopsaydı yeriydi canım çok acıyordu ama geçti
Alinduru Alpkerem tam açılmayan kanallar var muhtemelen açılmadığı için de boşaltamıyorsunuz. En dipten itibaren masaj yapın sağmadan önce o şekilde sağın
Emelsahin Fatmanaz benimde öyle ağrı var hem emziriyorum hem sağıyorum ama iğne batıyormuş gibi oluyor canım çok acıyor 😔
Fatmanaz Emelsahin dayan biraz duşa girip sıcak suyun altında tutup tarakla tarayıp sağabilirsin benim bebeğim 7 aydır emmiyor zaten bitti artık ama 3 defa taş oldu
Fatmanaz Emelsahin canım illaki düğümlenmiş demekki içinde kalıyor sütün ve birikme sonucu öyle oluyor sağ istersen bebeğini doyurduktan sonra