Mu-Mi Yesim14_ benim kızım 3 aylıkken kapandı başı büyümeye devam ederse bi sıkıntı olmuyormuş ama genede nöroloji ye götür için rahat etsin
Cnmmltm Aynen canım kontrollerde ebe bilgilendiriyor zaten benim iki cocugmda erken kapandıydı birde bebegiz kiloluyla bununda etkisi oluyor telaş yapma
Melisada Saaree biz 19 aylığız daha hala çok az yumuşaklık var 18 aya kadar normalmiş bazen 2 yaşına kadar da sürebiliyor. Devit 3 vermeye devam etmemizi söylemişti bize hemşire
Saaree Melisada devit veriyorum ama ne şekilde verirsem veriyim oğlum onu ağzından atıyor tükürüyor diliyle ittiriyor doğru düzgün ne kan ilacı ne devit kullanamadık
Melisada Saaree Benim kızımda sevmiyordu onu ağzını bile açmıyordu zorla vermektense bende bırakmıştım bu yüzden kapanma süresi uzuyor sanırım bıngıldağın
Saaree Melisada inşallah bi sorun yaratmıyordur oğlum kafasını bi yerlere çok çarpıyor çünkü 10 11 aylıktı yürümeye başladı heyecanlı heyecanlı koştuğu için genelde hep vuruyor ya da düşüyor
Melisada Saaree evet o bölge göründüğü kadar hassas değilmiş aslinda ama tabi ağır bir darbe aldığında belli olmaz Allah korusun. inşallah yaratmıyordur bir an önce kapanır sizinde 🙏