eesmadere Bxbdhdhhdhd Temizle kuzum. 9 aylk bebek saçından ne olur. Şampuanlar zararlı olabilir. Ama kimden geçti nerden geçti uzaklaş o ortamdan. Sizi de kontrol et herşeyi kaynat yıka. Bir de doğal temzleyen şeyler var sirke tarzı ama bebeğe uygun ne olur bilemedim. Bit tarağı da al. Ben kestirirdim saçını hemen ama kızım yok oğlum var onda.
eesmadere Bxbdhdhhdhd Kimden geçti onu merak ettim Pandemi de var çok görüşmüyosunuzdur kendinizi de kontrol edin oynatmayın kimseyle
Annesizanne Bxbdhdhhdhd muhtemelen birinden geçti canım güzelce banyo yaptır saçlarını tara ve kontrol et birde eczanede bit tokları var onlardan al daha küçükmüş bebeğin bit ilacı vermezler çünkü çok ağır kokuyor
Biricigimmm Bxbdhdhhdhd bit taragiyla temizleye bilirsn benim benegimede bulasti 36 aya kadar yasak dedi ilac sen yine sor bir eczaneye ben yurt disindaym burda vermedi ilac bana bit taragiyla temizledm cok sukur bitti
elifhanimm Yaa eczacıya danış belki şampuanı bebeler de kullanabiliyordur. Bebekte varsa send eve eşinde de vardır,eşyalaeınızda vs
Bxbdhdhhdhd elifhanimm bilmiyorum bakmadım daha uyuturken gördüm eşime daha söylemedim biraz çekindim