KeremAnnesi Kızlar geceleri oğluma kendi yaptığım irmik ve tam pirinç unundan kaşık mamasını verıyorum. Meyve katıyorum bide evde ne varsa. Onun yerine kaşık maması almayı düşünıyorum. Önereceğiniz bir marka var mı?) hipp almak istedim ama iyi geceler mamasında devam sütü var ve ben suana kadar mama vermediğim için hiç içime sinmedi vazgeçtim. Ne önerirsiniz ?
Senayigitali KeremAnnesi hero baby nin kullanıyoruz biz sütlü ballı irmikli Sütlü sekiz tahıllı meyveli Oğlum severek içiyor. Hem kasıkla yedişryorum hemde biberonun agzını azacık kestim oylede iciyor
cerenduran KeremAnnesi devam sütü içinize sinmiyorsa neden kaşık maması veriyorsunuz o da formül. ben de vermedim diye hipp almadım aynı sebepten. bebbelac aldım ve kabız oldu. hatta şimdi devam sütü alıp yemediği sebzelerin içine katıcam tadını yumuşatsın diye. ve kaşık mamasından da temelli vazgeçtim. bebelac buğdaylı bişeydi onu almayın. ama genelde hepsi sütlüydü benim baktıklarımda. süt tozu yazıyordu hatta
KeremAnnesi cerenduran verdiğim tam pirinç unu falan kof kilo yapar dıye korkuyorum. Kaşık mamaları tahıllı oluyor genelde daha besleyici olur diye düşündüm.
cerenduran KeremAnnesi doğru ben de hiç irmik falan vermiyorum şişmesin diye ama sütsüz kaşık maması da hiç bulamadım yulaf unu ve tam buğday unu aldım ama belki bana denk gelmemiştir