MerveToprakk gizemvolkan Evde kendim 2 kere yaptım tatsız tuzsuz çok kötü oldu. Cicibebe aldım sonunda oğlum da sevdi yiyor.
MerveToprakk Miyauw Bende başta almam diyordum ama yaptım baktım hiç olmadı asla yumuşamıyor sert çok kötü oldu , ne yapayım aldım bende çoğu bebekte yiyor abartılacak gibi görmüyorum cogu şey çok abartılıyor
YasemiNYagmur1 gizemvolkan hünnap keçi sütlü var ondan alın isterseniz. Bende denedim taş gibi oldu tutturamadım. Şimdi onu kullanıyorum
Tasbebek_ gizemvolkan eğer yeni moda anne kafası ile bakıp içerik takıntınız yoksa verin ama onunla doyurmayın ağır gelebilir.
gizemvolkan MerveToprakk valla bnde almam diyordum ne yalan soylıyım ama kararsz kalınca ben danısıyım ıstedm
MerveToprakk gizemvolkan Kahvaltıda veriyorum sadece az yiyorlar zaten ya, çokta abartılacak bir durum yok
elifle gizemvolkan kendim yapamıyorum zamanım yok ancak karnımızı doyuruyoruz,halk ekmeğin bebe bisk.aliyorum,3 lira paketi,nadiren yogurtlarina yada günde 2 adeti geçmeden ellerine veriyorum ,8.aydan sonra verdim.
Koalina elifle Valla evde sürekli bu tarz bisküvi işte lor peynir altı suyu gibi yapanlara imreniyorum inanın ben çişe gidicek vakit bulamıyorum bazen🤷🏻♀️
Esiladuru gizemvolkan 2.5 yasinda kizim 2 yasina kadar yemedi sonra alıştı cici bebe süt içiyor bir sıkıntı yaşamadım hatta kilo aldırdı suan gayet kilosuda boyuda yerinde sukur
Tortilla_ gizemvolkan kızım 1 yaşında hiç vermedim vermeyi düşünmüyorum şimdilik. Zararlı tabiki keşke vermesek ama mecbur olduğumuz zamanlar oluyor. Abartılmadigi sürece bir sorun olmaz sanırım