2020Miray Merhaba 2 saat de bir sağıyorum ama sütüm çok az o kadar mama denedim hiçbirini sevmedi napacağım yardım edin nasıl sütümü arttırabilirim göğüsümü almıyor hiç emmedi prematüre doğdu ve kilo alımı yavaşladı
Cheerfulmom 2020Miray Bende sağarak besliyorum. Sütümün azaldığını hissettiğimde hemen sıcak bir duşa girdim ardından rezene çayı yaptım kendime onu içiyordum ayriyetten solgarın süt arttıcı hapı var onu kullandım ve sabah akşam humana çay içtim çok etkili oluyorlar 👍🏻 Sağım konusunda da 3 saatte bir sağım yapıyorum düzenli bir şekilde ve bir göğsümü 20 dakika bir göğsümü 20 dakika sağıyorum. O şekilde sağım yaptığında ve bunları da içersen sütünün nasıl arttığını göreceksin mutlaka dene 👍🏻 Bol sütün olsun inşallah 🥰
uykutulumu35 2020Miray rezene, dere otu, tahin pekmez, petibör bisküvi, bol su. Denediniz mi bilmiyorum ama bunlar süt arttırıyor. Emzirme danışmanı dilruba hanım var onun çayı da arttırıyor sütümü
Melike14 2020Miray canım kaç kilolar yada kaç aylıklar bilmiyorum ama Yenidoğansa bebeğin aptamil prematil verebilirsin. Benim ikizlerimde prematüre doğdu önce prematil kullandık daha sonra aptamil conformile geçtik aylık 1300 falan aldılar. Ama sindirim sorunu yaşadık o yüzden şimdi sindirimi daha kolay olan bebelac golda geçtik doktorumuzun tavsiyesi üzerine…
2020Miray uykutulumu35 çoğunu denedim birtek Dilruba hanım kaldı sipariş vericeğem onuda umarım iyi gelir
Mom013 Canım bende prematüre annesiyim sütüm 6 ay çok güzel yetti sonra süt artı mama gitmek zorunda kaldım azaldığı için. Başta öğürüyordu içmiyordu biberon mama kabul etmiyordu. Asla pes etme. O mamayı günde 2-3 kere yap dene. İçmedimi dök. Ama pes etme. Yap dök yap dök ama her seferinde açken dene emzirmeden önce. Benimki 2 hafta sonra içti hala içiyor ve çok rahatladım
2020Miray Mom013 inşallah içer hip aptamil bebelac smilac bi sma kaldı pazaretesi de onu alıcam inşallah alır süt içinde bol su rezene humana uğut tatlısı daha ne varsa deneyeceğim artık
2020Miray Melike14 34+4 hafta 2400 gram doğdu 12 gün kuvözde kaldı hiç almadı göğüsümü herseferinde deniyorum kıyameti koparıyor çok su içiyorum rezene humana süt olsun diye ama söylenenleri denicem yine teşekkürederim
Cheerfulmom 2020Miray çok zor ama alıştım ben artık 🤷🏼♀️ Çok denedim olmadı bende akışına bıraktım gittiği yere kadar