mervecoskun Nasıl uğraşıyorsunuz bu sendromla önerileriniz neler ? Bu süreci kafayı yemeden nasıl atlatacağız? 🙇🏻♀️
Tuba mervecoskun Çok zor çokk🥴 ama artık duymamazlıktan görmemezlikten gelmeye başladım sakinleşene kadar
2balbiranne mervecoskun sinir hastası bir ben doğdu şu 2 yaş yüzünden deliriryorruuummm 😱😱😱😤😤😤😔😔😔 bide bende 2 aylık bebede var 😒
mervecoskun 2balbiranne aaaa kıyamam Allah yardım etsin ben bi tane daha olduğunun hayalini bile kuramıyorum şu an o derece 😟🙄🙇🏻♀️
Tuba mervecoskun cidden çok zor hiç laf söz dinlemiyor kafasının dikine gidiyor. Kreşe yazdırdım oraya gidip geliyoruz ama ordada durmuyor çok aksi oldu🥲
2balbiranne mervecoskun zor ya çok zor uykusuzluk iki kat stres sinir yapıyor zavallım kızla ters düşüyoruz bir yandan ev topluyorum taşınacağım evi yıkama durumj taşınma stresi of Yarabbim sen güç kuvvet ver 😔😔
MayneymisAltintop Benm. Minnoş prenses kızım bile içine şeytan kaçmışa döndü. Normalde huysuz olan bebekleri düşünemiyorum bile
Ozgeersin mervecoskun O durumları bende yaşıyorum maalesef bazen. Kenarda sakinleşmesini bekliyorum sonra başka birşeye yönlendiriyorum.