Pelinzade Kızlar balık yağı hangi marka kullanıyorsunuz ve doktor mu öneriyor ben önerilen markadan alsam çocuk için
Ziyangil Pelinzade benim oğlum mamayla besleniyor doktora sordum kullanmak gerekli mi siye mamanın içinde var zaten fazlası gaz yapar dedi
3children1mom Pelinzade Molllers alicam ben en temizi ve miktar olarak fazlaymış fiyatı biraz yüksek ama çocuklarım için değer valla özellikle büyük kızım düşünüyorum ben derslerde cok fazla unutkanlık var ortanca da konusmuyor belki faydası olur die düşünüyorum bi ümit 😬
alyatosum Pelinzade 1 yaşından sonra ocean multivitaminli balık yağı önerdi doktorumuz 1.5 yıldır onu kullanıyorum memnunun canım
Giizz Pelinzade möllers kullanıyorum tavsiye ederim, 1 yaştan sonra kendimiz başladık sonra doktora sordum ne kadar verelim diye. 1 yaştan sonra öneriliyor zaten
sumeyyedir Pelinzade Doktor bize easyfishoil önerdi uzun zamandır kullanıyo oğlum. Omega3 değeri günlük ihtiyacı karışılıyor içinde d vitamini de var. Limon portakal aromalı olduğu için oğlum tadını da çok seviyo tavsiye ederim
sokomel doktor eğer balık yemiyorsa balık yağı yazacağım bir dahaki gelişinizde dedi 1 yaş kontrolünde. ben de balığın her türlü pişirimini denedim son şans olarak. yemeyince balık yağı aldım. mollers tutti frutti aldım sevdi iştahsız olmasına rağmen.