Nida1404 Mastit olan anneler belirti ve iyileşme yöntemleriniz nedir, süreç nasıl geçiyor yazar mısınız?
GamzeNazli35 Nida1404 augmentin 1000 lik kullandım. Araştırıp almıştım. İkinci gün doktora gittim bende onu yazacaktım dedi. Benim artık her hafta oluyordu. Antibiyotikten sonra tekrarlamadı uzun zamandır
efuchan Nida1404 havluları ütüleyip koydum sağarken de titreşimli masaj aletiyle memeye bastıra bastıra masaj yaparak sğtğ sağdım memem kocaman olmuştu damla süt çıkmıyordı çünkü bi de ateşim41 den düşöüyordu acilde parol vurdular ve parol varsa ateşin için kullan derim
Monaroka Mastit olan göğüste sertlik kızarıklık ve hassasiyet oluyor. Ateş halsizlik ve titreme yapıyor vücutta. Ben antibiyotik ile atlatmıştım
Nida1404 Monaroka hangi antibiyotiği kullandınız dün geceden beridir ara ara titreyerek üşüme aşırı halsizlik eklemlerde ağrı var sağ göğsüme dokunamıyorum acıdan mastit muhtemelen
Monaroka Ama başlangıcı ise lahanayı haşlayıp dolapta soğuduktan sonra göğsünüzde bekletin. Ilık bi duş alın suyun altında elinizle masaj yapın. Çok geçmiş olsun
Masev Sicak dus altinda masaj yapabilirsiniz yine dusta sagabilirsiniz ya da sicak soguk kompres yaparak sagin bolbol emzirin. Ben parol icerek atesimi dusurmustum.
Nida1404 GamzeNazli35 teşekkür ederim 🥰 bugün daha iyiyim antibiyotiğe gerek kalmayacak galiba inşallah 💐
Nida1404 efuchan yaaaaa çok kötü olmuş bugün daha iyiyim çok şükür bunlara hiç gerek kalmaz inşallah, teşekkür ederim 💐