Linakusunannesi Merhaba kızlar bu kitaplardan herhangi birini kullanan bir arkadas bana instagramdan resimlerini atabilirmi?Bu ay aşırı giderimiz oldu suan alamıyorum ek gidaya gectik cok bilgisizim nette araştırıyorum tabiki ama cok fazla kafa karışıklığı nettekiler yarfimci olabilecek olan varsa cok sevinirim
shdemir Linakusunannesi bu konuyla alakalı daha önce post acıldı ve kitabın resimlerini atmanın yasak oldugu söylendi. Ben attım baya sorun yarattılar. Bilginiz olsun
Yesimgulcakir shdemir ne saçma sohbet grupları açmaya yasak yokmuşta yardımlaşmayamı yasak koymuşlar , neyse doğrudur bizim insanımız böyle söylenecek bişey yok
Defneninannesi Yesimgulcakir Kitapın fotoğrafları paylaşılırsa kimse satın almak istemez ve adamlar ticari kayıp yaşar bu yüzden yasaktır :)
shdemir Yesimgulcakir Bende size katiliyorum bana kalsa bu yardimlasma destek olma ama malesef insanlar boyle gormuyor😑
Ftmsnny Yesimgulcakir telif hakkı gibi durumlar var canım kopyalamak çoğaltmak izinsiz paylaşmak yasak gibi maalesef. Biraz emek hırsızlığına girdiği için olabilir
Linakusunannesi Defneninannesi zaten onumuzdeki ay alacagim elbette ve suan buaylik idareten resim istedim
Defneninannesi Linakusunannesi intenette bir sürü tarif ver. Mesela ben kitabı almadım gerekte duymadım.
Linakusunannesi Defneninannesi nette cok karışık inanın doğru düzgün bisey bulamadim veya araştırmam iyi olmadi henuz resim atan olmadi tekrar araştırmaya baslayacagim
HaticeY 1anne ben bu çocuk aç kitabını aldım ama bebeğimin alerjisi çıktı keşke diğerini alsaydım dedim tarifleri kullanamıyorum
1anne HaticeY teşekkürler ederim ek gıdaya başladık denediğim çoğu şeyde alerji çıkmadı Allah'a şükür kitapta hangi aylara göre hangi gıdalar belirtmiş mi tarifler güzelse alıcamda hazır konu açılmışken soruyum dedim
HaticeY Elifceli canım bende bu çocuk aç kitabı var ama diğerini almamıştım sonradan alerji çıktı instagramım prmhatice ordan bana da bi yazar mısın 🤷♀️