Sariye66 Kızlar merhaba , dördüncü ayda beneklerinizle neler yaşadınız ne sorunlar atlattınız ataklar ne zaman bitti 😞
Sariye66 rameade55 kafayı yiycem uykuya geçememe meme reddi sürekli ağlama kucakta kalma 4 ay 6 günlük çok varmı daha 😓
151120 Sariye66 4 ay 5 gün 3 buçuktan beri yaşıyorum meme reddi gündüz sürekli benle ilgilen durumları çığlık atma huzursuzluk hiç bir şeyden memnun olmama Allahtan uyku eğitimi iyi vermişim o değişmiyor 7 dedi mi gece uykusu halim kalrsa sonrası ev işi ve anne zamanı 😅
MelinNisa13 Oğlum 4 ay 4 günlük .Huzursuz,uykusuz memeyi red etmeye de çalışıyor ama çok zorluyorum. Ayakta ,uyku aralarında uykudan uyandığında emzirmeye çalışıyorum ama çok zorluyor.
Sariye66 Mariposa benim akıl sağlığım filan kalmadı gitti bide sürekli kusması var sürekli 😔 kaç gün kaldı ne zaman biticek nerden anlıyoruz 😢
MelinNisa13 Aslında memede ağlama durumu hemen hemen 2 aydır var ama bu ay itibariyle ciddi anlamda zorluyor bende zorluyorum. Her ay düzenli 1 ve üzeri kg alan oğlum 4.ay kontrolünde sadece 200 gr aldı.Doktorumuz bir dahaki aysa devam ederse ya mama takviyesi ya da el gıdaya 1 ay erken başlarız dedi. Kilosunu inanın çok önemsemiyorum sağlikli genel olarak çok şükür ama emzirmek istiyorum oğlumu 2 yasina kadar.
Sariye66 18KasimAli bende yA sürekli ağlıyor uykusunda bile sanki biri cimcikliyo 😟ne versem emzirsem sağsam versem olduğu gibi de kusuyo kafayı yedim
Mariposa Sariye66 ben internetten bakıyordum hep atak haftalarına. Ama 4 ay boyunca sıkıntılıydık bizde özellikle uykuda.