Yusufandmom Merhaba hanımlar bebeğimi kalça cikikligi için hastahaneye götüreceğim Nefroloji veya üroloji bölümüne götüreceğim sanırım KONYA da tanıdığınız memnun kaldığınız doktorlar varmı varsa yardımcı olurmusunuz
Goktugmom_ Yusufandmom ilk çocuk galiba canım kalca için önce cocuk Dr gidiyorsun ultrason la bakılıyor cocuk Dr bişey diyor duruma göre ortapediye sevk ediyor
rameade55 Yusufandmom yok önce çocuk doktoru bakacak o yönlendirecek şehir hastanesine gittim ben o yönlendirdi beni aldığın sonucuda sağlık ocağındaki ebeye göstereceksşn
Nuraanne Yusufandmom özel büyükşehir hastanesi çocuk doktoru Hülya Kartekin’e gidiyorum. 2.ay kontrolüne gittiğimizde kendi bizi yönlendirmişti.Kalça ultrason için hastanenin ultrason çekilen bölümüne gidiyorsunuz ultrasonu çekip elinize kağıt veriyorlar sizde onu çocuk doktoruna gösteriyorsunuz. hastaneyi ararsanız bilgi verir size.
Hatce1344zm 15 temmuz hastanesi dr. ibrahim halil tanguner cok iyi doktor ..o seni yönlendiriyor gün veriyorlar ondan sonra çektir bu doktora göster canim ..herkes memnun bu ben deil yani .