Myslkya-16 Bugün acayip sancım var sürekli gaz üretiyor bağırsaklarım. Çocuğum da çok huysuz. Sütümü istemiyor emse kusuyor ne yapmam gerekiyor 😞 sancı çekiyor o da bence. 2 ay 20 günlüğüz
Annekizz Myslkya-16 Ay bende olmuştum öyle kalın giyindim hep sıcak tükettim canım ben terlemeye başlayınca sancımda geçti bebekte rahatladı
Annekizz Myslkya-16 Evet canım rezene içtim suyu bile ılık içtim karnıma sıcak su torbası koydum çorba içtim sıcak sıcak çay içtim bide kalım giyindim tabi baktım ben terlemeye başladıkça terimi soğutmamaya çalıştım ve sancım geçmeye başladı bebeğimde rahatladı emmeye devam etti
Annekizz Myslkya-16 Yok canım emiyordu ama rahatsızdı yani belliydi benim gazımın ona geçtiği. Ama sen pes etme canını sıktıkça o daha çok yaklaşmak istemicek akışına bırak kendini iyileştir bak nasıl yanaşıcak ☺️
stella Annekizz ya benim de çok gazım oluyor bebeğin de. Benden mi geçiyor acaba😔 kendimi üşütmüyorum aslında
Myslkya-16 Annekizz çok sancısı vardı ondan hiç yanaşmadı bence 😑 şimdi biraz daha düzeldi. Kendim de daha iyi gibiyim
Myslkya-16 Ays__sse ya aslında üşüttüm kendimi anlık bir şey oldu devamlı gaz oluşmuyor bende. Ama bugün böyle patlayacak gibiyim çocuk da öyle oldu çok ağladı hiç durmadı 😑
Cns1903 Myslkya-16 ayaklarına sıcak su torbası koymayı denedınız mı yada sıcak suya yatırın bıraz masaj yapın
Myslkya-16 Cns1903 ben kendime yaptım bunları çünkü bendeki sancı geçiyor ona. Biraz rahatladım gibi oldu. Bebeğin beline de sıcak battaniye sardım biraz sonra emmeye başladı 😑