Serife2705 Bebeginizin kıyafetlerine kakaları cıktıgında nasıl gecırıyorsunuz ben makinaya atıyorum ama cıkmıyor lekeler cok sinir oluyorum elde yıkasam da gecmıyor ozel bişey kullanıyormusunuz
Mico Serife2705 ilk once leke cikarici sikiyorum 10 dk bekletiyorum elimde citiliyorum sonra diger kiyafetleri ile makineye atiyorum hepsi cikiyor lekeli hic zibini yok
burcu1234 Serife2705 beyaz sabunla çitiliyorum çıkmazsa kendimize kullandığımız deterjanla yıkıyorum anca onlar çıkarıyo çünkü. Kuruyunca tekrar kendi kirlilerinin içine atarım. Kendi deterjanı ile tekrar yıkanır
Egeninannesii-123- Serife2705 elinizde sabunla akıtın çitileyince geçiyor sıcak suda sonrada makinaya atın yikansın guzelce
Egeninannesii-123- Serife2705 elinizde yıkadıktan sonra atın makinaya direk temizlemeden atarsaniz imkansiz cıkmiyor citilemeniz lazım cikmasi icin makinaya atmadan önce ben hep 40 derecede yikiyorum kiyafetlerini
Egeninannesii-123- Serife2705 ben hep 40ta yıkadım canim bilmiyorum ama sen lekeyi cikarmak icin önce citile oyle at makinaya
Mutluyuvam Serife2705 iki üç kere attım zıbınları ya valla cok yapmıştı üşendim yıkamaya ama genelde kalıp sabunla çitileyıp suda bekletıyorum hemen cıkıyor