Yenianne2022 Kızlar 20 günlük bebeğim var. Çok kusuyor mama vermiyorum. Elimden geldiğince emzirmeye çalışıyorum. Ama günde 5 den fazla kustuğu oluyor ve fışkırarak kusuyor genellikle. Emzirdiğimde boşuna mı gidiyor anlamıyorum
tostosum Yenianne2022 reflüsü olabilir. Benim kızım da öyleydi, emzirirdim kucağımdan kaldırmadan kusardı. Kilo almasında problem olmazsa sıkıntı olmaz demişti doktor
aybkkara Yenianne2022 ne zaman kustuğu önemli emince hemen mi kusuyor? Yoksa mesela emdi uyudu uyurken ağzına süt mü geliyor?
MeryeminAnnsi Yenianne2022 benim de oyleydi hala da kusuyo emzirdikten snra gazini iyi cikardiginizdan emin olun. Emzirdikten snrs sarsmayin bi de kucağıniza aldignzda karnina baski oluyosa kusuyo tecrübe ettigim kadaryla simdi azaldo dikkat edinde.Eger reflusu yoksa tabi.
Miray5737 Benim bebeğimde kusuyor ama öyle fışkırtır gibi değil kesik kesik kusuyor doktora götürdüm Reflü olabilir dedi bir damla verdi bunu kullan geçmezse tahlil yaparız dedi daha yeni başladık kullanmaya bakalım iyi gelecekmi 3 aylık bebeğim
Simlabaturalp Benim bebegimde 23 günlük canım,dedigin gibi bazen fiskistarak bazen de kesik kesik kusuyor.dr a götürdük 1 hafta kilo takibi yapacak.reflu yada cok emiyorsa fazlasını kusuyor olabilir dedi.kilo alimina göre ilac baslayacak
bitterdelisi244 Yenianne2022 benımkı 3 ay boyunca deıdj gibi kustu 3 aydan sonra gecıyor yan yatırmaya devam et
aybkkara Yenianne2022 reflü olabilir öyleyse kilo kontrolü yapılıyor kilo alımı varsa pekte bişey yapmıyorlar
Berensemih Az ve sık sık emzirin küçük bir yatımla yatrn reflüde olabilir sizin yedikleriniz dokunuyorda olablr kaka Soma’da dikkat edin alerjide mukuslu ve kanlınolur
Mlkedmrclr Yenianne2022 reflü de olabilir sütünü üşütüyor da olabilirsin canım kusmuğu acı acı kokuyorsa bebekte üşütmüş olabilir
Gulmrt Yenianne2022 yenidoğanlarda reflü olabiliyor korkmayın. Çok sarsmayın gazını iyi alın doktorunuza da söyleyin ama normal yani istedikçe emzirin siz