merveserens 4.5 aylık bir oğlum var. Dün boğazları hafif şişti ses tonu değişti ve yutkunamıyor. 2 gündür de dili tamamen pamukçuk gibi bembeyaz. Nasıl geçer? Canı bu yüzden yanar mı? Neden olur? Boğazı için neler yapabilirim? Ateş olmadı şükür
Mico merveserens su iciriyormusunuz bebeginize susuzluk pamukcuk yapar gun icinde 1 kerw bile olsa su verin
Sln19 merveserens emmesini etkileyebiliyor eğer çok acıyorsa emmiyorlar bir fincan suya (kaynamış ve soğumuş ) bir tatlı kaşığı karbonat koyup gazlı bezi elinize sarıp günde bir kaç defa her seferinde yeni su yaparak yaparsanız rahatlar
CesurBey merveserens doktor karbonatlı su ile temizle demişti 1 çay bardağı kaynamış soğumuş suyun içine 1 çay kaşığı karbonat ardından gazlı bezle silin zararlı mı bilmiyorum ben yaptım herhangi bir sorunla karşılaşmadım
dontsleppyunhappy merveserens eczaneye pamukçuk oldugunu söyle canım bi damla gibi bişey veriyor, ağzını onunla hergün sil, bizde de vardı dudaklarına kadar gelmişti, gazlı bezle sildim düzeldi.
merveserens Mico su içiriyorum ben aslında ama hem emiyor hemde günde 2 kez mama yiyor. Su da günde 1 kez birkaç yudum veriyorum
Mbal merveserens bizi takip eden profesör de karbonatlı su ile silin dedi. Kaynamış soğumuş su. Tülbente sarın parmağınızı silin dedi. Ben kulak çubuğu ile yapabildim tülbent ile yapamadım. Önemli nokta memenizi de karbonatlı su ile yıkayın güzelce emdikten sonra. Birbirinize geçirmeyin.
Elifeslem1 merveserens canım karbonatlı su ile temizle geçmezse fungostatin diye bir ilaç var 1 ilk kullnaimda bile ise yarıyor sağlık ocağı yazar
merveserens Bende karbonatlı su ve tülbent olayını yapıyorum birde ilaç verdi doktorumuz ek olarak iyiye gidiyoruz çok şükür hepinize çok teşekkür ederim
Sena-bera-mira merveserens küçücük bebeğe karbonat fala sürme bence büyükler dayanamıyo onun acısına horum dutu reçeli ve ya pekmezi bire bir
merveserens Sena-bera-mira karbonatlı su yapıp tülbentle sürmemi doktor söyledi. Bende yapma konusunda şüpheliydim ama bebeğime iyi geldi ve canı yanmadı
Sena-bera-mira merveserens kulağa korkutucu geliyo ama doğrudur denemedim ben reçel veya pekmez kullanıyorum pekmezini bulmak zor oldu reçelide kendim yaptım