Zeynep1918 Oğlum 26 aylık tıvalet eğitimine başladık 1 hafta oldu ama kakasını yapmak istemiyor tuvalete kakasından korkuyor ne önerirsiniz erkenmi tuvalet için?
GoGirl Zeynep1918 bizde de oyle oldu banyoda oynattim comelir vaziyette tuvaletini yapmadigi icin hemen geldi orda lazimliga yaptirdim tebrik ettik vs 10 15 gune korkusu gecti tuvalete de oturdu
Mrs_Mert Zeynep1918 zamanı normal gibi. Bununla ilgili kitaplar vardı belki dikkatini çeker. Çizgifilmler ya da şarkılar falan belki işe yarar. Ama bazı çocuklarda bu yaşanıyor sanırım. Komşumuzun torunu da yapmayıp çok ağlarmış. Her tuvalet arkasından el falan sallıyolarmış annesi hâlâ anlatır. 💩 Arkasından az el sallamadık diye 😀
fatimaozel Zeynep1918 yooo erken değil, bence 26. ay gayet uygun. peluş bir oyuncak edinin, annecim onun kakası gelmiş hadi gel ayıcığına kakasını yaptıralım. kakası gelmiş filan filan sevimli şeylerle alışacaktır vazgeçmeyin derim ben 🖖
Solyanim Zeynep1918 Arkadaşımın kızıda kakasını yaptıktan sonra ağlarmış .Arkadaşim araştırmış neden diye .Çocuk kendisinden bir şey gittiğini düşüp korkarmış,üzülürmüş o yüzden ağlarmış .Ne kadar doğru bilemiyorun ama mantıklı geldi bana. Tuvalet eğitimini ertelemişti böyle olunca 🌸