Cinarrryigit Bebeğim 7 kilo ama sleppynin 4 numarası dar geliyor sanki 14 kiloya kadar nasıl kullanır hiç anlamadım yani bezdede 7 14 kilo diyor
Pnarferah Cinarrryigit slepyynin lastikleri sıkı slepyyde 4+ kullanırken Molfix de 4 aldım ve 4+ sa yeni geçtim bebeğim 10 aylık 9 kilo
Serapp__ Cinarrryigit benim kızım 15 aylık 10 kilo ama biz sleepy 5 kullanıyoruz halbu ki 5 numaranın kilosu daha Fazla ama sıkıyor bende çözemedim bunu
Ankakusu35 Cinarrryigit sleepynin kalıpları çok küçük ben miniese geçtim o yüzden hem ekonomik hem geniş
sayrannannesi Cinarrryigit bir beden büyüğünü kullanın canim yada 4 + var fazla farketmiyor ama yine de bir seçenek bende artık 5 numaraya geçeceğim ve 9 kilo 😅
Cinarrryigit Pnarferah 10 aylık bebek nasıl 9 kilo benimki 5 aya yeni girdi 7 kilo hattta bu ay az almış dedi doktor 300 gram da eksigmiz var
1balkizannesi Serapp__ o bezin kalıbı dar 2 numarayi zor kullandm bimin jenny willy bezi var çok memnunum sızdırma yok mükemmel
Pnarferah Cinarrryigit persentil tablosuna göre normal doktora götürmedi diş dönemi zaten benim oğlum hep iştahsızdı bi de çok hareketli yürüyor hiç durmuyor
Cinarrryigit Serapp__ normalmi yani bu kiloda olması bizimkine bile mamayi baslamya düşündü sonra ek gidayla kilo alır dedi doktorda o yüzden sordum
1balkizannesi Serapp__ bence deneyebilirsiniz ben ilk molfix aldm yenidoğan sonra sleepy ama bimin bezinden memnunum kalıbı büyük yani büyük çişini felan taşırmiyor
PudraKokusu Serapp__ bende böyle düşünüyordm doktor bez tek basina pisik yapmaz dedi, a101 in sofio bezine gectim, her degisim sonrasi havalandirdim sadece hic krem bile surmedm pisik falan hicc olmadi, cokda memnunum cokda ekonomik oldu bi deneyin derim 😏
Serapp__ PudraKokusu soffia bezi de denedim pişik yaptı. Sadece Prima ve sleepy pişik yapmadı benim kızımı
PudraKokusu Serapp__ sleepy geceleri inanilmaz sizdiriyordu ama bizdede her gece 2 bez degistirince biraktm valla, sofio sizdirmiyor ben cok memnunum
Serapp__ PudraKokusu sızdırma yapmıyor bizde ama bacaklarında iz oluyor. Deniycem ufak paket alıp teşekkür ederim 🌸