Rabiameyra Sabah yumurta sarısı lor peynir gün kuruşu suyu Öğlen kabak havuç yanına şehriye çorbası Akşam yogurt Yatarken muhallebi olur heralde sizde nasl tabi 3 kaşık zor yiyo😔
YasemiNYagmur1 Rabiameyra sabah lorla omlet yaptım 3 zeytin verdim. Öğlene tarhana yaptım biraz akşam da meyveli irmikli yoğurt yaparım. Gün kurusu suyunu nasıl veriyorsunuz ? Suda bekletip mi veriyorsunuz geceden bekletip ?
Mimarannee Rabiameyra öncelikle maşallah 3 öğün vermeye çalışıyorum ben de kahvaltıda; avokado ,yumurta sarısı, lor peyniri, muz öğlen ; sebze püresi bazen mücver yapıyorum ikindi; meyveli/sade yoğurt bazende yulaflı meyveli mama yapıyorum.
Beriliko Bunların hepsini 1gunde mi weriyorsuniz ölçü ne kadar benim bebegimde 7aylik ama bu kadar ceside geçemedim hala😔
Mimarannee Rabiameyra bazen parmak şeklinde haşlayıp önüne koyuyorum. Bir yandan oyalanıyor bir yandan ağzına götürüyor sonrasında ben ezip öyle yedirmeye çalışıyorum istemezse hiç zorlamadım şuan 1 porsiyonun yarısını yer bazen hiç yemez değişken yani. hiç zorlamayın, zorlarsak yeme reddi yaşayabilirmişiz ilerde .