Minico aselhafsamm dereotu, tahin helvası,boza, rezene ben bunları tüketiyorum canım gün içinde birde anne çayları var bitki çayı onlardan içiyorum ceviz de yemeye özen gösteriyorum
Eise aselhafsamm uğut tatlısı benim sütümü arttırdı dolup taşmıyor ama önceden sütüm yok a yakındı şimdi mamayı baya azalttık
Serapp__ aselhafsamm kuru incir bol su bulgur pilavı tahin pekmez yeşil yapraklı sebzeler. Bide eczanelerde satılan bestlak damla. Ama en önemlisi benim sütüm var bebeğime yetiyorum gibi olumlu düşünceler…
akidesekerii aselhafsamm En çok sütümü arttıran şey kuru inciri kaynatıp suyunu içmek oldu. Ve bol su tabi
Aayyss aselhafsamm yazılanların dışında bende kuru dutu kaynatıp suyunu ne zaman içsem göğüslerim inanılmaz doluyor bilginize☺️ İnternete yazarsanız nasıl yapacağınız yazıyor mutlaka deneyin 💪🏼
DDilekkk Canım kuru incir ve kuru dutu kaynatıp içiyorum çok faydasını gördüm yapmaya da devam ediyorum inşallah sanada şifa olur
Yagmursonrasitoprakkokusu Prensannesiiiii toprak doğal sitesi ve tarakliziraatodasi.com sitelerinden aldım ben. İkisi de çok hızlı ve sağlam geldi
Anne4 Prensannesiiiii denedim. migros sanal marketten aldim ama su an stok yok. sut artirmasa bile alin cunku icinde olmayan vitamin yok. bebegnize vitamin gider sutten. her sey var icinde
Prensannesiiiii Anne4 anladm cok teşekkür ederm ilk defa bende sizden duydum uğut tatlısını en yakn zaman da alıp deneyeceğim cok teşekkrler 😊
Yagmuralmila aselhafsamm bol su içtim.. bol bol emzirdim.. her gün yıkandım.. yemeğime yeşil soğanı çok ekledim.. şu an emmesin sütüm akıyor deli gibi ..