Gamzosgamzos Kızlar ben aslında tesettürlüyüm ama yazın ev icin mini şort mini etek yarım kollu askılı tişort elbise tayt falan alacağım koronadan once pazara avm ye falan gidip alirdim simdi pek mumkun degil o yuzden memnun kaldiginiz siteleri yazarmisiniz
elvinmasal Gamzosgamzos ev de açık dışarda kapalımısınız?O nasıl oluyor ?Yanlış anlamayın bilmediğim için soruyorum
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi elvinmasal Evdeyken de feraceyle, şalla geziyoruz falan mı zannediyorsunuz 😂
elvinmasal Naciyedinc eve yabancı birisi gelince örnek veriyorum aniden misafir geldi mini eteği çıkarıp uzun etek mi giyiyor ?ben açık olduğum halde tatil dışında mini etek giymem saçma yani
Gamzosgamzos elvinmasal evet canim evde acigim esim var sadece evde tabi kayinpederim babam falan gelince bunlari giymeyecegim 😂😂
Gok_53 elvinmasal kadının evde kocasına karşı giyinmesinden daha doğal ne olabilir 🤔 bilmediğimden soruyorum kusura bakmayın ben hem dışarda hem evde açık bir insanım da .
Naciyedinc elvinmasal evet mini etek çıkartılıp uzun etek giyiliyor :) evi onun mahremi isterse etek bile giymez. Misafir gelecek diye evde de tesettürlü durmaya gerek yok. Şuan üzerimde şort varken yazıyorum. Birazdan dışarı çıkacağım mesela üzerimdeki şortu çıkarıp mantık yani?
Gamzosgamzos elvinmasal eve yabanci gelmiyorki kayinlarim kayinpederim babam faln gelse haber veriyorlar kayinlarimin yaninda yine tesetture giriyorum kayinpederimin ve babamin yanindada daha duzenli kiyafetler giyiyorum 😊
Yagmursonrasitoprakkokusu elvinmasal ne alaka ya, 😂😂😂😂 ben de kapalıyım evde şort giyiyorum, uzun bi eteğim var vestiyerde asılı olur hep, kapı çaldı mı hemen çekerim üzerime kapıyı açarım. Hepsi bu kadar yani neden bu kadar tuhaf geldi ki size 😁
SedaMeyra elvinmasal ya bumu dert yani? Acik olmama ragmen ustum uygun degilse hemen kapiyi acmam musade isterim degisirim. Kii habersiz kimse gelmez bana