turucukafalikiz 3 aylık olduk elhamdülillah ve iki tane incimiz patladı patlayacak🙈 Böyle erken diş çıkaran birilerine şahit oldunuz mu ❓
cemrebusra2710 turucukafalikiz turucukafalikiz Maşallah sağlıkla inşallah 🙏 burada okumuştum bende birisinde
turucukafalikiz cemrebusra2710 Allah razı olsun insaAllah. Kızımın 6 buçuk aylıkken çıktı bı anda çıktı yada bn fark etmedim ilk gördüğümde şok olmuştum ve ağlamıştım 😄
Nursenasya Esra09 aaa ciddi mısınız? Ben de bununla ilgili post açmıştım. Oğlum 6aylık olacak, köpek dişleri kabarmış iyice. İlk köpek dişi çıkar mı merak ettim
Esra09 turucukafalikiz çok şükür rahat geçiriyor salya akması ve kaşıntısı çok fazla yavrum eli hep ağzında kaşımak için uğraşıyor 🥰 diş kaşıyıcısıyla arada ben kaşıyorum
turucukafalikiz Esra09 ayy insaAllah hiç agrisiz kolayca diğerleride çıkar. Benim oglanda dün bütün gün ağladı meğerse minicik bedeniyle dişlerle boğuşuyor Muş 🤩
Mom0911 turucukafalikiz yok korkmaya gerek yok annesi🥰Bazı bebekler öyle erken çıkartıyorlar ,bazılarında ise 1yaştan sonra bile yok😁
Esra09 Nursenasya bende görünce çok şaşırmıştım daha çok küçük olduğu için nasıl olur diyordum aslında köpek dişleri geç çıkan dişlerdenmiş kontrole gittiğimizde ebeye gösterdim olabilir beyfendi aceleci çıkmış sıkıntı yok demişti 😄
Prnssannesii Nursenasya Benimde 5 aylık kızım var ve köpek dişleri kabarmış iyice hatta şaşırmıştım ilk onlar çıkar mı diye demek ki tek biz değilmişiz 😄
Mircet turucukafalikiz benim kızımında öyleydi ve tam 6 aylıkken patladı inşallah hemen çıkar çok ama çok zor oldu
turucukafalikiz Melek2535 ay maşaAllah Çok erken gibime geldi baya endişelendim ama varmış Demekki böyle olan. Kızım bile 6 buçuk aylıktı dişleri çıktığında onda bile erken acaba yanlış giden bişeyler mi var diye korkmuştum