Tucig Gider sandım erir sandım resmen benimle bütünleşti ya. 5.5 ay oldu Doğum yapalı ne yapmam lazım. Bide normal Doğum yaptım
Ckr Tucig 12 ay oldu bende gider sandım. Hatta ilk zamanlar gitti ama geri aldım kiloları tekrardan ve kesinlikle gitmiyor 😞
Karenimmm Tucig sabahları zencefille limon içiyorum ve mekik çekiyorum sezaryen olmasına rağmen göbeğim dümdüz. Benimde basenlerle başım dertte 😕 ama emziriyorsanız araştırın lütfen içilebilir mi diye
Tucig Karenimmm zencefille limon zayıflatıyor mu peki . Sporla pek aram yok mekik çeksem çok iyi olur aslında
Fatmanaz Karenimmm arzu diye bi kadının vermişti bu tarifi peki canım limon kabuğunu da içine rendeleyin diyor o sen nasıl yapıyorsun
Tucig Merveksr oh maşallah ne güzel benim 12 kilo fazlam çar . Hamilelikte çok kilo aldım 25kilo . Nasıl verdiniz acaba
EmirEymen Dur bizide korkutma ikinci sezeryanım ve çok azda olsa bir şey var gider deriz gitmez mi yani 🤪
Karenimmm Fatmanaz zencefili soyup doğruyorum limonuda kabuğuyla yuvarlak biçimde kesip atıyorum içine kaynatıyorum kaynama 10 dakikayı geçmemeli bence ama bitkilerde