Nlayikra Kendimde bir takım sıkıntılar olduğu için psikolog arıyorum ama bilmeden girmek istemiyorum bilen varmı onerebileceginiz bir doktor
Furug Nlayikra ben de surada bekleyeyim..aslnda pskiyatriye gidip direk ilac alsam anca kokten cozum benimki..bir ihtimal psikolog diyorum..
Mom013 Genelde herkes madolyonu tercih ediyor sgk ile de anlaşması var diye biliyorum lakin dediğiniz gibi iyi bir doktpr bulup gitmek lazım şikayet var da birsürü işgilenilmediği yada seansın kısa tutulduğuna dair yorumlar yer almış çünkü
Mom013 Furug hiç bilmiyorum ki aslında bi arayıp bilgi almak lazım ama internet sitesinde sgk anlaşmamış vardır yazıyodu
Mom013 Nlayikra tekrar merhaba, bulabildiniz mi acaba benimde düşündüğüm bişey de ara ara merak ettim
Mom013 Furug bence vardır ama araştırmak gerek bilemiyosun ki mesela arkadaşımın ablası gitti uzun süre önce madalyona ama doktordanmemnun kalmadı. Bir dahada seansa gitmedi
annawikituncgil Kızlar DoktorBilgini.com ile tüm sağlık alanında uzmanları inceleyebilir ve randevu alabilirsiniz. Ben kullanıyorum çok kullanılışlı. Ankara en iyi psikolog