Turuncubikiz35 Merhaba kızlar bir sorum olacaktı benim bebeğim 26 günlük. doktor ek olarak mamaya başla dedi acaba kaç saatte bir mama vermem gerekiyor? iki saatte bir emziriyorum fakat mamayı nasıl vereceğimi bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Hifanuur Turuncubikiz35 aldiginiz mama arkasinda yapma talimatlari yazacak zaten. Ben 2 saatte bir besliyorum kızımı 3 ayliktan beri öyle şimdi 8 aylik oldu. Her 30 cc ye 1 kaşık koyuyorsunuz önceden kaynatılmış su ile 🙂
ecemm-6161 Turuncubikiz35 mamayı aynı sekılde 2 saate bir vermen gerekiyor canım bem de doğduğunda beri oyke veriyorum
Turuncubikiz35 Hifanuur Ben 60 cc yapıyorum. Doktor Öyle söyledi 2 saatte bir emzirip mama versem bu şekilde uygun olur mu peki
Hifanuur Turuncubikiz35 60cc ye 2 kaşık tamam. Önce emzir durumuna bak elini ağzına götür aranıyor mu istiyor mu istiyorsa mamasını hemen yap ver 🥰
Turuncubikiz35 06082020 26 günlük 3.700 falan kilo almadı hiç 3.530 doğmuştu bi de sarılığı var şu an
Nseda Mamanın talimatında ayına göre kaç cc yemesi gerektiği yazıyor her 30 cc kaynamış ılımış suya 1 ölçek atmanız yeterli doktorunuzun önerisiyle 2 ya da 3 saatte bir verebilirsiniz