Immomy Hanımlar bebeğim 5 aylık meyvelere başladık tadımlarda. Meyvenin suyuyla hafif posalı kısmını yiyor. Ama rende üstünde kalan posayı yemiyor tükürüyor daha küçük diye. Nasıl verebilirim meyveleri başka? Çok küçük pütürlü yiyemiyor daha
Gzmkrm Immomy canım çok normal ısrarcı olma ama suyunu da verme böyle böyle alışacak sadece suyunu verirsin postasına hiç alisamaz
Annehayat Immomy benim bebeğim de 4ay 20 günlük 5.aya girdiğinde ek gıdaya mı geçtiniz? ben 6.ay bitiminde geçerim diye düşünmüştüm😶
bburcu Immomy bugün elma rendeledim bende. Biraz yedi sonra istemedi meyve süzgeciyle verdim yarım saat oyalandı resmen ☺️Wee baby kullanıyorum
nursocum Immomy daha çok minik bebeğiniz ama buharlı makinada pişirip eline verebilirsiniz. suyunu içirmek sadece meyve şekeri almasını sağlar önemli olan posalarıyla birlikte yemesi
Mircet Immomy daha çok küçük çiğnemeyi yutmayı daha yeni öğreniyor kızım 7 aylık daha yeni kavradı diyebilirim yemek yerken sürekli çiğneme hareketi yapıyoruz ama sürekli😂😂 başladı şimdi oda