Mhmtaff Kızlar kanguru almak istiyorum ama kullanışlı mı değil mi birde hangi marka daha iyi daha rahat deneyimlemiş olanlar fikir verebilir mi
Ziyangil Mhmtaff babybjörn öneririm omurgaya zararda vermiyor çok pahalı ama bütçe varsa kesinlkle değer
mavilimorcicek41 Mhmtaff mamadus kullanıyorum canım 40 günlükken aldım 5 ay 9 günlüğüz sürekli kanguruyla geziyorum bebek arabasına bile gerek duymuyorum
YasemiNYagmur1 Mhmtaff babybjörn tavsiye ederim. 4 aylığından beri kullanıyorum 8 aylık şimdi hala çok rahat taşıyorum. Arkalı önlü kullanılabiliyor. Rüzgarlık gibi yeri ister kaldırın soğuk olsa bile takabilirsiniz isterseniz indirin bebek çok rahat dışarıyla temas etmiş oluyor. Çok kalabalık ortam değilse dışa dönük kullanıyorum saatlerce sesi de çıkmaz. Uykusu gelince de kendime çeviriyorum ve uyuyor
Mhmtaff mavilimorcicek41 bel ağrısı filan olmuyor değil mi canım yani bazıları çok rahatsız ediyormuş da
Sukursebebiii mavilimorcicek41 merhaba 40 gunlukten itibaren kullandiniz mi acaba bebeginiz erkek mi bir de ? Ben de istiyoeum ama tereddut ediyorum da
Mhmtaff balkabagianasi taşıması kolay mı canım bebeğim 3 aylık olucak içinde rahat edermi küçük olduğu için
mavilimorcicek41 Sukursebebiii evet kullandım canım erkek bebeğim kalça ultrasonumuz vardı 40 günlükken kanguruyla gittim doktor doğru tercih sıkıntı olmaz dedi
balkabagianasi Mhmtaff aşırı rahat 😻 ama 4 aylıktan itibaren kullanıyorum 3 ay için uygun mu bilmiyorum
siradancinkopil Oğlum 3 ay 20 günlük. Ben ergobaby aldım. Hem önde 2 şekilde tutabiliyorsun hem de sırtta taşınabiliyor. Çok araştırdım ergobaby ödüllü bir kanguru markası. Fiyatları yüksek ama ben 2.el bir uygulamadan çok temiz buldum. Çokta memnun kaldım
Sukursebebiii mavilimorcicek41 ya cok sevindim. Ben de kullanmak istiyorum bebegim erkek bir bucuk aylik. Kalca ultrasonu filan da temiz sukur. Mamadus u instagramda surekli oneriyorlar sayfa sahipleri diye abartilmjs mi yoksa gercektwn iyi mi diye tereddut etmistim. Hangisini kullaniyorsinuz acaba. Her yone olanlardan mi yoksa bu yenidogan icin olanlar var sanirim onlardan mi