Masal22 12 gunluk bebegim var anneler bütün gece beni emmek istiyor yatiriyorum uyaniyo memede surekli uyumak istiyo bu doymadigi anlamına mi geliyor acaba varmi bebegi boyle olan geceleri mama baslamalimiyim
Serapp__ Masal22 Şuan kendini anne karnında sanıyor dış dünyaya adapte olamadığından senin kucağında senin kokunu istiyor kendini güvende hissediyor. İlk 3 ay böyle geçer canım sabret 🌸
Serapp__ Masal22 Bence sütün varsa hiç mamaya başlama benim fikrim bu. Çünkü biberon meme reddine neden olabilir. Şuan acıktığı için değil kendini güvende hissettiği için sürekli emme isteği içinde.
Kkubu80 Masal22 yok canim 3 aya kadar öyle gidiyor bebekler 24 saat emmek isterdi benim oğlum neredeyse 4. Aydan sonra dış dünya ilgisini cekmeye baslayinca emme süresi oluşuyor cisli bezi 3-4 tane oluyorsa gunde doyuyordur
YasemiNYagmur1 Masal22 aslında doymadığından değil gaz olursa öyle olur ve o şuan dünya da olduğunun farkında bile değil kokunuzu duymak istiyordur
Masal22 YasemiNYagmur1 gaz problemimiz yok ama dediğiniz gibi beni istiyo olabilir 1 2 gun daha bu şekilde ilerliyelim bakim😊