Ezeltos15 Kızlar merhaba bebeğim 2 ayını bitirdi 3. Ayın içerisinde yiz uçakla yolculuk yapma gibi bir düşüncemiz var ucak deneyimi olan var mı mamayı nasıl yaptınız yanınıza neler aldınız Uçak sesi için bebeğe bi şey aldınız mı yaptınız mı
Gok_53 Ezeltos15 mamayı kapı açılmadan 5 dakika önce hazırladım ısısını ona göre ayarladım soğumaması için. Uçak kalkarken yedirdim her defasında da bunu yaparım çünkü hava basıncından ağlayorlar. İnerkende emziğini ağzına verip yutkunmasını sağladım tabi uyumuyorsa zaten mamayı içince bir süre sonra uyudu kızım ☺️
Gok_53 Ezeltos15 yanımda olması gereken her şeyi aldım bebeğe ait çantaya zaten bir müdahale olmuyor yedek kıyafetleri ve yedek biberon sıcak soğuk ayrı ayrı iki su termosu aldım olası duruma karşı. Ben hep olurda rötar yaparsa diye düşünerek hazırlıklı gittim sizde öyle yapın ☺️
Ecm07w7 Ezeltos15 ben 1 hafta oldu uçak yolculuğu yapalı bebeğim 2 aylıktı babamlara memlekete gittim çok şükür hiç bir skıntı olmadı sadece bebeği uçakta emziğini çıkarmamasını sağlamak ki yutkuna bilsin kulağı tıkanmasın uçak sesi de öyle çok abartılacak kadarda değil ayrıca 🙂
Gok_53 Ezeltos15 hayır hayır gerek yok böyle bir şeye siz mamasını kalkarken verin zaten kalktıktan sonra basınç uygulamıyor kalkış anında yutkundukça kulakları açılıyor inerken de emzikle bunu sağlayın yeterli