ilkgozagrimm Kızlar afedersiniz makat bölgemde kenarda nohut büyüklügnde taş gibi birşey çıkmıştı bu sabah da farkettım ki kanıyor ama hafif hafif sizce bir sorun olabilir mi anlattıgım şey sivilce gibi ama baya büyük.
Nohutannesi ilkgozagrimm doktora gözükün. Mümkünse genel cerrahiye. Abse olmuş bence orada. Boşaltılması gerekebilir abse değilse de dış hemoroid olabilir, tedavi edilir yada cerrahi operasyonla alınır artık buna hekim karar verir
Nohutannesi ilkgozagrimm önemli olabilir korkutmak da istemiyorum ama bir fournier gangrenini araştırmanızı rica edicem. Ben cerrahi hemşiresiyim o bölgedeki problemler buna neden olabiliyor. Anlıyorum mahremiyet açısından beklemek istiyorsunuz ama bir gözükseniz daha faydalı olabilir. Umarım basit bir problemdir tabi. Yine de siz bilirsiniz geçmiş olsun
ilkgozagrimm Nohutannesi canım teşekkür ederim makat bölgesine 1 2 parmak yukarda yanda yani orda degil tam olarak o yüzden ilk önce sivilce tarzı birşey cıktı sonra patladı kanadı kanaması da böyle az az
ilkgozagrimm Nohutannesi o dedigniz de baktım ama korktum benim ki küçücük bi yer kanayan dedigim yer sert olan yer ilk kez basıma böyle bişey geldi