Alfaabetaa kızlar beneğimin yüzü bi 15 gündür böyle alerjik bi durum mu acaba böyle olan var mı aranızda
Eylulismom Alfaabetaa evet her bu konulu gönderiye de yazıyorum ama benim kızımda da oldu aynısı doktor 10 iün boyunca süt ve süt ürünlerini yasakladı bana emdiği için ve bi krem verdi geçti çok şükür
Mhmtaff Alfaabetaa benim oğlumun yüzü de tıpkı aynı bu şekilde oldu zamanla kendi kendine geçti sıcaklarsa da oluyor bebeğim azıcık terlese filan bakıyorum ki hemen yüzü kabarıyor
Elisataner Alfaabetaa bebek Egzamasıda olabilir benim kızımın da hep bu sekilde oluyordu mustelanın kremini kullandım ve 2 gunde gecti yinede Bi doktora sorun tabi
Mehmetim01 Alfaabetaa canim benim bebegimde 4 aya kadar hemen hemen böyledi şuan 1 yasina girecek bazen ara ara yine oluyor fenistil diye bu krem var bize cok iyi geldi bide bepanthol krem al geceleri sur yatmadan
Alfaabetaa Eylulismom ya bende kendimce süt ürünü dünden beri kestim tüketmiyırum henüz doktrs gitmedim. Ama şimdi peynir yogurt süt tüketmiyorum. Ama yemeklerde tereyağ kullanıyorum o da süt ürünü olsugu için tetikler mi acaba bilginiz var mı
Eylulismom Sonsuzmutluluk şuan tüketiyorum evet ama eskisine oranla azalttım ve kalmadı çok şükür kremi zaten bi kere sürmemde nerdeyse kalmamıştı
minikcancan Mhmtaff tereyağ,peyniraltı suyu(birçok paketli gıdada maalesef ki var) tüketmemelisiniz. Alerjiye benziyor. Alerji doktoruna gitmenizi öneririm. Geçmiş olsun
Eylulismom Alfaabetaa advantan diye bir krem bide ayrıca linola diye bir krem verdi nemlendirici olarak kullan dedi ama advantanı kullanınca kalmadı hiç bişey diğerini nemlendirici olarak kullanıyorum