EmineB10 hulyadurmus evet oğlum tam 8 aylıkken falan tutunarak ayağa kalkmaya başladı o zaman ilk adım arabasına başladık uzun bir süre onunla yürüdü 11 aylık da bağımsız yürüdü. Her bebeğin gelişim hızı farklı oluyor kızım 13 aylık yürümüştü o 10 aylıkken ilk adım arabası ile yürümeye başladı.
Medusafer hulyadurmus abim ve eşi fizyoterapist asla kullanmami önermediler bugüne kadar gittiğimiz doktorlar da asla dediler evdeki hiçbir is bebegimden daha önemli olmadigi icin kullanmıyorum kullanmam da
Narin9 hulyadurmus biz bunlarla büyüdük hiçbir sorun olmadı ama insanın söz konusu Kendi çocuğu olunca korkuyor. Zaten 10 15 dk dan fazla durmaz sıkılır sen daha fazla tutma içinde durursada madem hediye gelmiş kullanırsın ama ben kendim almayı düşünmüyorum
hulyadurmus Narin9 öyle tabi insanın kendi canı olunca herşeye daha fazla araştırıyor. Öyle kuzum zaten koysam da 10 dakika anca
Eminos hulyadurmus bize de ablam almisti 7 aylikken koymustuk rahat ettim valla her dk cocuk kucaga alinmiyor o da onunla geziyor
melisitos Fizyoterapist olan eltimin ilk tavsiyesi kesinlikle örümcek ve hoppala tarzı şeyler alma oldu. Sizin fark edemeyebileceğiniz fiziksel sorunlar doğurabilir.
Eminos hulyadurmus yok canim 2 yasinda oglum simdi orumcegi arkadasima verdim kullansin diye 18 haftalik hamileyim bu bebegimde de kullanicam