Cookanne Kızlar bebeğim 1 aya yakındır emme zorluğu yaratıyor. 5 dk dan falza emmiyor. Sütümü sağlayıp dedim elle 5 10 cc anca cıkıyor. Bu süreçte kilo da almadı. Pamukçuk vardı bende ona bağlıyorum ama sütümü sağınca süt gelmeyince endişe ettim. Pompa kiralamak istiyorum İzmirde. Bana hangi il olursa olsun kiralayıp memnun kaldıgınız modeli söylermisiniz bu konuda bilgim yok
Woody Cookanne. Arkadaşım kullandı. Çok rahat etti ama modeli bilmiyorum. Sanırım medela idi. Elektrikli pompanız yoksa medela swing kullanıyorum. Aşırı memnunum. Bunu deneyebilirsiniz. Zaten en güçlü makina lar medela grubunda oluyor
Cansudeniz Cookanne bende kiraladım sadece bir ayda hayatımı kurtardır bebeğim onun sayesinde memeyi tuttu hem göğüs ucumu çıkardı hemde sütüm geldi tamamen makineye dönüp teşekkür ediyordum lohusa kafasıyla 🙈 çok iyi bişey mutlaka kirala sütün kaçmasın bir ay yetiyor ben 8 ay önce 150 tlye kiraladm şimdi 250 olmuş istanbuldayım internetten bak izmirdede vardır zaten
zeynepzeze Ben kiralamıştım, çok iyi oluyor, sizde deneyin isterseniz. Emmediği zamanlarda sütünüzü sağarsınız. Modeli medela olsun
Cansudeniz Cookanne hayır spectra s1 di markası bir araştır istersen sütün varken kaçırma çok etkili oluyor bebek çok kuvvetli ememeyince sütte geç geliyor
Woody Cookanne medela 2. El aldım ben 250 tl civarıydı. Huni setini de sıfır alıp yeniledim. Siz de öyle yapabilirsiniz
Tugcealp Cookanne benim var da kayseri de yaşıyorum hastane tipi medela. Kiralamak yerine satın almak mantıklı
Ebru-asel Cookanne Ege üniversitesinin karşısında bi petrol ofisi var petrol ofisinin o ara sokaklarından birinde ervo medikal var ordan kiralamıştım ben elektrikli göğüs pompası de yardımcı olurlar
Tugcealp Cookanne anladım canım mantıklı o zaman bende araştırdım kiraları pahalı ilk çocuğum dedim en iyisi almak. Kiralamak isterseniz en iyisi medela ben çok memnunum