Duru33 Kızlar bebeğimi gece 12 gibi doyurdm uyuttm sabah 7 ye kadar uyudu kendisi uyandı bebeğin44 günlük normaldir artk dğlmi?
Eesay Duru33 2,5-3 aya kadar ilk dönemler 2, daha sonra 3 saatte bir beslemiştik. 44 gün için açlık süresi uzun gibi
yadem63 Duru33 3 saat maximum Benimde 40 günlük Uyusa bile 3 en fazla 4 saatte kaldırıp emzirip altını temizliyorum Dr um böyle tavsiye etti
durucinar Bnmde tam 2aylik oğlum gece 1gbi beslendi 8de kendi uyandı . Uyurken asla ağzını açmıyor aciktiginda kendi uyanıyor zaten
Duru33 durucinar aynen uyanunca kendisi kalkıyor bazı poStlardada uyandırmayın kendisi kalkar uyku düzeni bozlur diyorlardı şmdi uyandırıp besleyin diyorlar kafam karıştı
Cheddar Duru33 uyuyabilir. Kendisi acıkınca kalkar artık. Benim kızımda 20günlükten itibaren uyandırmamıştım doktor tavsiyesi ile
Duru33 Cheddar ya üst yorumlarda farklı söylenmş kafama takıldı kaldı ya ama çocuk uyudu yani bapabilirm dünde 5 saat uyydu smra acıkınca uyandı doyurdm karnını şmdi uyutmayasammı diye düşündm
Duru33 Begooo benim bebeğim 38 haftalık 2720 doğdu smra kilosu düşmüştür ama bi bilmiyoRz ne kadar 1 ay snra 3480 gelmişti ama kıyafetleriyle birlikte şmdi işte 44 günlüğüz ne kadar oldu bilmiyorum 3 saat fln uyur basen acıktğnda kalkar iki gecedirde işte uzun uyuyor bnde uyandırıp doyurmadm açıkcası uyanınca kalkar diye ama bi baktm 7 saat uyymş çocuk 🥰Cheddar
Cheddar Duru33 artık sarılık tehlikesi kalmadıysa ki doktor söylüyor zaten kilo alımı da iyise kaldırmanıza gerek yok. Uyku düzeni oluşması ve gelişimi için uykuda beslenme kadar önemli 😊
Begooo Çocuk acıkınca kendi uyanır merak etmeyin kilo alımında bir sıkıntı yoksa benim doktorum uyandırmana gerek yok demişti.20 günlükten beri kendi uyanıyor acıkınca. İçiniz rahat olsun uyku da beslenme kadar önemli gelişimi için.