Ada2015 Merhaba anneler benim yavrum 2 aylık daha emerken yanağından gamzesi çıkıyo her iki taraftada ama güldüğünde belli olmuyo acaba kaç aylıkken gamzesi varsa gösterir kendini kimi 4 diyo kimi 6 varmı bizim gibi olan ?
2021 Ada2015 Benim kızımda emerken öyle oluyordu gamzemiymiş o 🤣🤣 Ben memeyi çektiğinden dolayı çukurlaşıyo sanıyodum 😂
biregesevdasi Ada2015 doğurduğundan beri var 2 yanağı ve çenesinin sol kısmında gülerken çığlık atarken bellli oluyor 4 buçuk aylık💙
Beyazlale Ada2015 gamze güldüğünde falan belli olur. Benim oğlumda da 2 yanağındada gamzesi var her hareketinde belli oluyor
Ada2015 2021 valla öyle gibi emerken derin çukur oluyo emerken oluşan çukur olmadığı kesin de iste bi gülerken çıksa 😍
Burcc Doğduğundan beri var şuan 22 aylık hala var 2 yanağında da 😊 eşimde de bende de gamze var. Sanırım genetik oldu😊
Ada2015 Burcc kızımında doğdugundan beri varda işte emerken tek görüyorum güldüğünde belli olmuyo daha sizin bebekte gülünce belli oluyo mu ?
2021 Ada2015 2 kardeşimde gamze var inşallah kızımda da olur 😍 yanakları tombik olduğu için gülünce bişe belli olmuyo ilerleyen zamanlarda belli olur 😊
Ada2015 2021 aynn kızımında yanakları tombik ondan mı belli etmiyo acaba inş ya rabbim gönlümüze göre versin çok isterim gamzeleri olsun 😍😊
Keremkids Eşimdede bendede gamze yok annemin çok belirgin oğlum ona çekmiş o kadar güzelki gamzeleri doğdugundan beri var güldüğünde hafif agzını oynattıgında bile çok belirgin 😊🥰
Biscolataerkegim Bizim gamzeler elmacık kemiğinin üstünde iki tarafta da var. Doğduğunda ağladığında çukurlaşiyordu bayağı ama 2 aylıkken gülmeye başladığı donemler fark ettik gamze olduğunu 😊 https://resimyukle.io/9wwhN34Sv5.i
As5 Ada2015 benim tek yanagimda var kiziminda dogdugundan beri ayni yerde ayni sekilde duruyor gamzesi😁