Serap681 Hanimlar bebegim 4 aylik sunnet yaptirmak iatiyorum bizim gibi 6 ayina ulaşmadan sunnet yaptiran var mi nasil oluyo bu sünnet işi hangi bölüm doktoru yapiyo sünneti bilgilendirir misiniz
Deletedmom115 Serap681 3,5 aylıkken oldu üroloji doktoru yaptı ilk önce kan verdik sonuca göre gün verdi 2 gün sonraya bu arada devlet hastanesinde yaptırdım
Busrakorayeymen Serap681 36 gunlukken yaptirdik, cok rahat gecti. Iyilesti bile 40 cikti bugn banyo yaptik😁
Sumbul1 Emelce Hafif sersemletip sonra uyuşturdular bizi almadılar asansörde görevlinin kucağına verdim 🤷♀️ 15-20 dk sürdü geldiğinde gayet iyiydi
Sumbul1 Emelce Hafif sersemletip sonra uyuşturdular bizi almadılar asansörde görevlinin kucağına verdim 🤷♀️ 15-20 dk sürdü geldiğinde gayet iyiydi
Busrasy Serap681 27 günlükken yaptırdık sünnetini. İkinci gün ağrısı oldu biraz ama fitil vermişti doktorumuz onu kullandık. Bizim gittiğimiz cerrah pipisini sargı besi gibi bişeyle sarmıştı 3.gün onu açtırmaya gittik ve ilk pansumanı o gün yapıldı daha sonra evde ben yaptım ama hiçbir ağrısı sızısı yoktu. Sünnetten 1 hafta sonra yıkadım. Ben sızlar ağlar diye düşündüm ama çok şükür hiç ağlamadı. Dikişlerin tamamen düşmesi 1 ay gibi bi zamanı aldı ama iyileşmesi 10 gün sürdü. Hastaneye randevu saatinden 1 saat önce gittik. Pipi çevresine krem sürdüler 1 saat sonra da doktor bi iğne yaptı 5 dakikada o bekledi daha sonra sünnete başladı. Benim bebeğim ozamanlar daha çok küçüktü mama içirerek dikkatini dağıttık biraz saç kurutma makinası sesi açtık.. doktorumuz öyle istedi. Sünnetin son 8 dakikası felan uyudu🤣 toplamda 20 dakika felan sürmüştür sanırım. Bizim doktorumuz senelerdir sünnet yapan bir cerrahtı. Çocuk cerrahı değildi yani.
Emelce Deletedmom115 sedasyon yönteminde bebek operasyondan önce ve sonra belli süre yemeden kesmek gerekiyor mu
Emelce Sumbul1 anladıgım kadarıyla bebek sizinleyken sersemlettirdiler, ondan sonra ameliyat odasında lokal anestezi altında yaptılar. Bu durumda bebek yine operasyon öncesi ve sonrası aç kaldı mı, bide bebeğiniz bu yöntemde agladı mı
Sumbul1 Emelce Bebek bendeyken işlem yapmadılar o yüzden nasıl yaptılar bilmiyorum bebeğim açtı çıkınca da 15-20 dk sonra sütünü verdim