Nur98 Kagıttan hayatlar, Herseye Evet dışında mutlaka izlemelisin dediğiniz flim önerisi istiyorum şimdiden teşekkür ederim ✨😇🌼
Morkekik Nur98 Valla bende şurda durayım. Hangi filmi izlesem diye düşüne düşüne saatler geçiyor hiç bir şey izlemeden kapatıyorum😒
GUZGUZELI Nur98 gözlerinin ardında….. Başları biraz sıkıcı ama son bölüm acayip ters köşe asla sonunu tahmin edemezsin. Mini dizi 6 bölüm
annelikhalii Nur98 atiye (biraz karışık) hakan muhafiz başka film eski ama en çok begendigim fi - pi 2 sezon bunu mutlaka izleyin birde the queens gambit
11866380 annelikhalii konuşanları acun ılıcalı aldı ya.önceden ne güzel youtubeden izliyorduk.neredeyse tüm lohusalık dönemimi onunla atlattım yüzümü güldüren ikinci şeydi diyebilirim 😇bebeğim uyumadıkça sabaha kadar konuşanları izliyordum hasret kaldık 😐
11866380 Nur98 ayy dizi önereceğim the100 👌🏻 Mükemmel filmler izledimde hiç film hafızam yoktur 😂 belkide netfilxteki tüm filmleri bitirmiş olabilirim bir ara bakarsam yazacağım 😇
Nur98 11866380 cok tesekkür ederim bende listeye alıyorum artık tek tek izlerim birden İzlemek isteyince bulamıyorum 😅🙈