__cioooo Gy1 3 ay neler cektım o mastitten ah ah sıcak havlu ve sag bol bol sütün çok demekki mansallah ❤️
BiricikAilem Gy1 Aylar aylaar aylar geçti de mastit geçmedi benim. Çok çektim ne yapsam olmadı, sabahlara kadar sıcak havlular, masajlar, sağımlar, duşlar.. sürekli kendini tekrar ediyordu, şuan 18 aylık yok artık olmuyor şükür ama ilk 5 ay aralıksız oldu.
Gulsum_1205 Gy1 en iyi gelen lahana yıkayıp köyün orda isinana kadr kalan sonra alın Bn ole rahat ettim
Lothbrok Sıcak havlu sonra ılık duş ve duşta ağlaya ağlaya sağım yapıp memeyi açmaya çalışmak. Ateşten tir tir titrerdim🤷♀️ Benden iplik gibi parça geldiğini sonra rahatladığımı bilirim göğüs açılınca. Bir de günde mutlaka az da olsa yulaf tüketin sütün kanallarda kolay akmasını sağlıyor. Bir süre sonra göğüsler terbiye olacak ama ilk 6 ay yaşanabiliyor malesef
Reyhan55 Gy1 cok uzun sürmedi 1 gun 1 gece sürdü sitma ates asiri halsizlik lahana yaprağı koydum ve bol bol sütümü sagdm tam olarak mastit mi bilmiyorum ama Süt dugumlenmesi dedi buyuklerm
Gy1 Reyhan55 evet öyle de geçiyor süt düğümlenmesi olarak ama ben sütüm ziyan olur diye sağmaktsn cekınıyorum
mavilimorcicek41 Gy1 kuzum yere yatırdım bebeğimi iki elimin üstüne şınav pozisyonunda emzirdim sonra duşa girip sıcak suda tarakla taradım memeyi çıkınca tekrar emzirme peşinden pompayla sağdım en son soğuk kompres geçmişti sabaha
Mom013 Bol bol emzirmek ama bebek küçükse güçlü çekip açamaz. Zeytin yağı ile masaj sıcak su havlu sıcak kompress ve sıcak duş ve elle sağma-makine ayyyy eski günlerim aklıma geldi bilirim ne zordur. Ağrısı doğum sancısı ile yarışır
Fulyaalinmina Gy1 ben ilk aylar çok olurdum ateşten hastanelik oldum kaç kez göğsumi sicak duşa girip elle sağdim biraz sonra çıktım buz gibi lahana yaprağını göğsüme koydum sonra sıcak havlu koyup biraz bekleyip sağdim sagincs yine hemen lahana koydum çok çok iyi gekdi başka da hiç bişey iyi gelmedi
Gy1 Fulyaalinmina sütü toplamıyorsunuz değil mi yerde giden gidiyor yani duşa girdim masaj yaptım sıcak su torbasına su koydum göğsümde uyudum iyi gelir diye