Bernag Merhaba annelerim. Bugün de doktor kontrolünde kızıma sidefer damla başladık. Kullanan annelerimiz varmı. Yan etkisini yaşayan yada fayda gören. Bilgilendirirseniz çok mutlu olurum.
sayrannannesi Bernag canım birşey soracağım ne kadara aliyosn 😁 ben başladığımda 70 kudurdu şimdi 91 e alıyorum 😪
Melikeg123z Bernag bizde kullaniyoruz saglik ocaginin verdigi kabiz yapti sideferden memnunum severekte iciyo
Jeremh Bize iyi gelmedi sanırım karın ağrısı yaptı verdiğinde gece rahatsızlanıyıdu bestirona geçtik çok memnunum hiç sıkıntı yaşamadık
Bernag sayrannannesi evet ben de bugün aldım 93 TL verdim. Dedim galiba büyük şişe falan ama şişeyi görünce şok 😃
Bernag sayrannannesi doktorumuz günde 1 defa 10 damla veya 5 şer damla günde 2 kez verebilirsin dedi. Bebeğiniz kaç aylık
sayrannannesi Melikeg123z 9 kilo 9 damla ama prospektüslere 4 yaşından sonra 10 damla yazıyor bilemedim
Fadimeelif Bernag bizde 10 damla kullanıyoruz bebeğim 8 buçuk kilo akşamları veriyorum gece uykusundan 3 4 defa uyanıyor ondan mı acaba sizde de varmı böyle etkisi
Kuzeyemre 0110-ftm benim oğlum 11 aylık test yapıldı aşırı düşüktü kilosunun iki kayı 20 damla kullanıyoruz yani oceon microfer ama
Bernag sayrannannesi şimdi görüştüm doktorumuzla 🙈bir problem yaşanmayacağımı söyledi. Sizde görüştükten sonra bilgilendirirseniz çok mutlu olurum
DunyaHusna07 Microfer kullanıyorum kızlar ben doktorunuza sorup onu da alabilirsiniz içeriği temiz bir ürün eczaneden almaktansa netten almayı tercih ediyorum çok fark oluyor sizde bir bakın isterseniz
Bernag DunyaHusna07 araştırayım. Daha bugün başladık. Eğer sorun yaşamayıp devam edersek öyle yapıcam. Herşey eczanelerde çok pahalı
Semika DunyaHusna07 bende microfer aldırdım ama ne kadar kullanacağı dan emin olamadım acaba siz kaç damla kullanıyorsunz