_elmaliturtam Kizlar merhaba. Karar veremiyorum kızım kucağımdan inmiyor büyüdü artık slinglede durmuyor. Bi yardımcı olur musunuz kanguru konusunda 🙋
mavilimorcicek41 _elmaliturtam mamadus kullanıyoruz canım çokta memnunum 40 günlüktü ilk kullanmaya başladığımızda şimdi 5 ay 9 günlük dışarda da evdede sürekli üstümde içine girdiği gibi uyuyo
_elmaliturtam mavilimorcicek41 yaa hepsi okadar pahalı ki. Ne yapsam bilemedim.ikinci el bakıyorum eggbaby buldum baya güzel bilemedim valla kaç gündür
mavilimorcicek41 _elmaliturtam kullanıcı yorumlarına bak kuzum illaki vardır orda memnuniyet ben de çok araştırdım bebeğim kucağımdan inmiyodu en sonunda eşim dayanamadı aldı bi yere giderken bile benek arabasınj almıyorum durmuyo çünkü kanguruda anında uyuyo işimi rahat rahat hallediyorum
_elmaliturtam mavilimorcicek41 aynen bizimde öyle . Araştırdım.da guvenemedim zaten oyuzden başka post açtım belki kullanan vardır diye. Bakıyorum hala ama en son sizin dediğiniz marka Alicam aylarca destekcim olacaksa değer yani
mavilimorcicek41 _elmaliturtam ben aldığımda çift yönlüsünü 120 lira civarı almıştım kuzum şuan ne kadar bilmiyorum ama sonuna kadar hakediyo verilen parayı
mavilimorcicek41 _elmaliturtam heryöne kuzum bilerek standart almadım yarın öbür gün dışarıyı seyretmek ister huysuzluk yapmasın iki iş olmasın diye