Kubra928721 Merhaba 9 günlük bebeğim altını değiştirirken çok ağlıyor tecrübeli annelerden öneri alabilir miyim neden acaba çok üzülüyorum 😢
Artemis0 Kubra928721 Bazen üşüyüp korkabiliyorlar. Zamanla bu ağlamalar yerini gülücüklere bırakacak. Benim oğlumda ilk 2 hafta çok ağladı, şimdi 5.5 aylık olduk bezlemesem mutlu olacak.
deryakuralerturk55 Kubra928721 benim kızım da öyleydi hele ilk doğduğu gece kıyamet kopuyordu bir süre devam etti ama şimdi beş aylık oldu ve altını çıkarınca bile sevinmeye başlıyor 🥰
Alyadep Artemis0 konuyla alakalı değil ama benim kızım da bu civarda.bez bağlamak ölüm oldu şimdiden.uyku ve mama reddi başladı.sizde de böyle bi durum oldu mu?
Kubra928721 Alyadep benimkide bazen direniyor uyumamak için illaki bir sıkıntısı vardır diye düşünüyorum gazı olunca uyumuyor genelde benimki
Artemis0 Alyadep Doğduğu günden beri uykuyu çok sevmiyordu ondan uyku reddini şu sıralar dorukta yaşıyoruz. Mama reddi genelde gündüzleri oluyor ama bu seferde gece çok acıkıyor 2-2.5 saatte bir uyanıyor maalesef.
Kubra928721 deryakuralerturk55 İnsaAllah benimki de öyle olur sanki bir yerini acıtmışsın gibi ağlıyor üzülüyor insan