[silindi] Oğlum bugün tam 6 aylık oldu geçen aydan beri sadece 190 gram almış sebze meyve püresi ve yoğurt vermeyi denemiştim 6 ay dolmadığı için hergün vermemiştim anne sütü ağırlıklı gidiyorduk çok moralim bozuldu doktor mama önerdi onu vericem sizinkiler kaç kilo almıştı 6. Ayda kıyaslama için sormuyorum
Deletedmom115 [silindi] 6. Ayda 600 gr almıştı oğlum. Sizin bebeğinizin normal kilosu nedir bir de her ay kilo alımı nasıldı?
Zeyyy [silindi] ilk 3 ay 1200 gr aldi kızım 4.aydan sonra azaldı bi ay 200 gr bi ay 300 gr aldı simdi 8 buçuk aylık eskiye nazaran daha az kilo aliyo tabi
[silindi] Deletedmom115 şuan 7.490 kilosu daha önceki aylarda kilo alımı iyiydi ilk 4 ay 1 er kilo almıştı geçen ay 700 gr almıştı
Deletedmom115 [silindi] Birden bu kadar az alması anormal o zaman bir sorunu yada meme reddi sütünüzün azlığı gibi bir durum oldu mu hiç
[silindi] Deletedmom115 olmadı işte ben de ona şaşırıyorum sadece dişleri çok kaşınıyor ondan mı almadı anlamıyorum
[silindi] Deletedmom115 doktor ayına göre kilosu normal dedi doğum kilosuna istinaden çok da iyi emiyor oysa ki
Eminep [silindi] her bebegın kalıtımsal olarak gelısımı farklı bebeklerımızı kıyaslamayalım boş yere tedırgın olmayalım bence her bebek kendıne özel anne ve babadan gelen kalıtımda çok onemlı tabıkı içini ferah tut canım sıkıntı olda doktor uyarır zaten 🤗
[silindi] Eminep yok canım kıyaslama yapmıyorum sasece diğer aylara göre çok az alınca tedirgin oldum ister istemez
Eminep [silindi] yok haklısınız anlıyorum sızı ilk çocuk sanırım ama Emın olun her ay farklılasacak bazı seyler o yüzden kendınızı strese sokup guzelım sütünüzü azalmayın 🖤
Eminep [silindi] http://www.lllturkiye.org/2011/07/anne-sutu-alan-bebeklerin-ilk-yl.html?m=1 Oku bu makaleyi için rahat etsın güzel anne 🤗