Tftmnr Bebeğim sabahtan beri elini ağzından çıkarmıyor bugün ayrı bi canı acıyor şimdi de acıdan uyuyamıyor acil ne yapabilirim evde önerisi olan var mı yakınımızda eczane de yok off çok üzgünüm ya hiç bişey gelmiyor aklıma
Harvicell Tftmnr zencefil ve zeytinyağı kürü duymuştum bilen birileri vardır anlatırlarsa bende deneyeceğim
yms Tftmnr hındıstancevızı yagı agrıyıda alıyor rahat cıkarıyor elınızı yıkayın serce parmagınızla hafıfce damagına masaj yaparak parmagınızn ucu kadar sürün
Kumsl Tftmnr dış kasiyicisini buzluğa atın 3-5 dakika sonra siz elinizde tutarak kasimaya yardım edin çok rahatlatıyor ben bebeğime böyle yapmıştım
Planetree Tftmnr doktorumuz calpol ver demişti diş nedeniyle huzursuzluk olması durumunda demişti.Normalde ilaç vermem ama bir kere çok huzursuzdu ağlayınca vs bir çay kaşığı verdim çok şükür yarım saat sonra sakinleşmişti.
bikerem 1sogani rendeliyoruz zeytinyagi ve havanda ezilmis 15 adet karanfili karistiyoruz. Buzdolabina koyup arada damaklarina suruyoruz
BirVeraAnnesi35 Tftmnr calpol var mı canım evinde? Varsa veriver ağrı kesici etkisi olur yarında bi eczaneden diş granülü alırsan çok işine yarar tetagil