Deletedmom5284 yatış pozisyonu alabilen oto koltuğu arıyorum tam yatmasa da olur bebek puseti kadar yatsa yeterli, ayy sitelerde tek tek özelliklerine bakmaktan yoruldum
Eminerd Deletedmom5284 kraft spin signal kullanıyoruz biz. Yatıyor 360 derece de dönüyor 😌 yeni kullanmaya başladık ama memnunuz şimdilik.
ikizlerinannesi2985 Deletedmom5284 converse air max var canım. 360 derece de dönüyor. Ben de ondan alacağım. Videosunu izledim, yorumlara falan baktım baya memnun herkes. Fikir olsun☘️
Deletedmom5284 birmelekannesi2 hepsi dimdik duruyo ya napayım onları ben tatile falan gidince çocuk yolda uyumak isticek 😐
Deletedmom5284 Eminerd çok yer kaplıyor mu canım tatile gidicez arkadaşlarımla araba kalabalık biraz 😅
Aygul54 Ben e bebekten baby plus aldım 329 tlye hem yatıyor hemde uygun fiyatlı memnunum tavsiye ederim bu bakın isterseniz
Eminerd Deletedmom5284 normal oto koltuğu yada puset kadar yer kalıyor 😌 fiyatıda uygun diğer oto koltuklarına göre
Mrs_Mert Deletedmom5284 kraft baby max lisbon fix. 5 kademesi var. 4 kademe normal otururken kullanılıyor. 5. kademe ters koltukta yatar pozisyonda ☺️
MasalsMommy Deletedmom5284 Canım ben yoyko bear almaya karar verdim. Hem internette araştırdıklarım arasında en içime sinen o oldu, hem de bir tanıdığım kullanıyor o da aşırı memnun
Vldnbrra MasalsMommy bende kullanıyorum canım memnunun kızım severek oturuyor etrafı görebiliyor ve uyuduğunda hafif yatıyor başı fln düşmeyecek kadar tam yatış bekleme araba koltuklarından 😊 bu arada arka koltuğa iki kişi zorla oturuyor aracımız sedan olmasına rağmen koltuk biraz yer kapliyor anlayacağın 🌸
Asli123 Deletedmom5284 tam yatış pozisyonu alan var mı bilmiyorm ama ben britax römar kullanıyorm. Çok memnunuz. Uyuduğu zaman geriye doğru alınabiliyor koltuk.
Deletedmom5284 Asli123 sağol canım tam yatmasa da olur puset gibi olsun yeter bakıyorum şimdi tüm yazılanlara tek tek eşimle inceliyoruz içimize sineni alıcaz artık teşekkür ederim 😘
Asli123 Deletedmom5284 bi de çarpışma testlerinden geçip geçmediğine özen gösterin. Piyasada çok koltuk var. Önemli olan guvenlık ❤️