Mls2121 Ben 8 gün önce sezeryan dogum yaptım göbeğim kaldı biraz şimdi korse taksam dikislerime bı zararı olur mu hala acı okuyor zor yatıyorum hala sizler neler yaptınız acaba merak ediyorum 😅
Nazli55x Mls2121 daha dur kız bismillah ne korsesi dikişlerin iyice iyileşsin 2 aydan önce takma kaç kg aldın bende sezeryan doğum yaptım 10 aylık oğlum var şükür bişey kalmadı 20 kg verince 😂😂
Mls2121 Nazli55x 😂😅15 kilo almıştım ama şuan tartilmaya korkuyorum tabiki neyse bekliyor bende ne yapıyım yapacak birşeyin yok zatn demi 😂
0101adana Mls2121 ben eve geldiğim gün taktım bir gece yattım Dr hemen aldırdı taktım çok rahat ettim hem agrı açısından
Minnaktosbik Mls2121 5_6 günlükken kontrole gittim doktorum takmmi söylemişti taktım göbeğim pek kalmadı bende korkmuştum takmiycaktim am doktorum tavsiye etti iyikide takmışım
Merve_yzr Mls2121 Valla canım ben eve gelir gelmez 2. Gün yani carsaf doladı annem iyice sıktı korse gibi oldu yani 3 gün yaptım hic acımadı 3 gün sonra sıkıldım ilk 1 hafta yapılması gerekiyor sonradan yapsanda işe yaramıyormuş
Henakiz Mls2121 ebem yanlış hatırlamıyorsam 3 hafta kullanma demişti. Ama inanın emzirdikçe küçülüyor. Birkaç gün sonra gözle görülür bir fark olacaktır.