Mugeela44 Kızlar kanguru almak istiyorum kızım 6 aylık bebek arabasıyla uğraşmak istemiyorum yaz da geliyor zaten sizce kullanımı nasıl? Almalı mıyım? Yazanlara teşekkür ederim şimdiden ❤️
Mugeela44 Berenkooommm Nesiberva Morfrenk Adeviyee BeybininAnasi ozlemmneco HiddenKiller teşekkür ederim kızlar ❤️
Cheddar gizemito sağlam bel varsa neden olmasın 😂 ben 1 yaşına kadar kullandım aktif olarak sonra nefesim yetmedi taşımaya 😅
Karas gizemito önermiyorum bebeğim kilolu 6 aylığız en iyisini ergonomiğini bel desteklisini aldım yine de mahvoluyorum
Morfrenk Mugeela44 bende çok istiyordum birinden alıp denedim ama taşıyamıyorum uzun süre şuan 7 kg kızım. Boşuna gibi geldi belki daha erkenden kullanmalıymışım. Sizi bilemem ama..
Adeviyee Mugeela44 benim bebeğim beş aylık öne bakacak şekilde seviyor sadece eğer alırsanız her yöne takılan model alın bence
YelizAli Adeviyee öne oturmayı doktorlar önermiyor Ozbek42 siz sadece sling kullanabilirsniz normaş kanguru için çok erken. Popo kemikleri bacak kemiklerini olumsuz etkiler. 5 aydan önce de yüzü dışa dönük oturtmak çok tehlikeliymiş doktorlar önermiyor. Hatta avrupa ülkelerinin bazılarında öne dönük kullanmak yasak
BeybininAnasi Mugeela44 benim kızım 1 yaşında. Hala kullanıyorum arada. Bebek arabasından ziyade çok daha kullanışlı. Ama artık ağırlaştığı için ağrılarım oluyor, ki kendisi zayıf bir bebek, henüz 9 kilo. Ama gerçekten pratik, tabi severse.
ozlemmneco Mugeela44 Eminim ki çok heveslisinizdir:) Ama pek önermiyorum. Nedeni de ben aldım hastahane vs isim çok olduğu için bebek arabasıyla uğraşmamak adına aldım ve 11. Ayına kadar yani 3 ay kullandım. Ama pek durmak istemedi içinde rahat edemedi herhalde. Bence almayın derim ama hevesinizin de kalmasını istemem🤗
HiddenKiller Mugeela44 ben aldım kızım bebek arabasında bize işkence ediyor kendisini ayrı arabasını ayrı taşıyoruz o yüzden kanguru çok iyi oldu. Dışarıda uzun kalacaksam kanguru olmuyor çünkü mama içirmem gerekebilir diye.kanguru inanılmaz rahat oluyor kızım biraz kilolu o yüzden kucakta taşıyanın beli kopuyor. Kanguruyla hiç belim ağrımıyor 10 kilodan fazla kızım rahatça taşıyorum hatta ikimiz alışverişe bile gidiyoruz ellerim boşta olduğu için poşet taşıyabiliyorum tavsiye ederim. Kızım acayip seviyor gıkı çıkmıyor kanguruda dışarıyı gezmeye bayılıyor 🥰 tabi her bebek aynı değil denemeniz lazım 😇
Ozbek42 Benm oğlumda 2,5 aylık oldu bugün ama bacaklsrını yerleştirdiğimde tam açılmıyor gibi oluyo canı yanar diye kullanamıyorum bi kaç kez denedim bacakları zorlanıyor gibi kaç aylıkken kullanılıyor bu zımbırtı 😁
HiddenKiller Ozbek42 yenidoğan aparatı olan kangurular var onlardan almak lazım küçükler için. Tam rahat etmesi 6. hatta 7. ayında oluyor o zaman rahat oturtabildikleri için bacakları da rahat açılıyor.
DaisyMom Ozbek42 ☺3 ayliktan once o sekilde kullanilmiyor yenidogan aparatiyla kullanilmasi gerekiyor.3 ay bittikten sonra 4 aya girerken bacaklari acar sekilde o zaman kullanilmali.Yani bi nevi oturmaya hafif basladigi zamanlar.Kangurudan kanguruya degisir.Oyle kullanmayin Allah korusun zarari olur.Aslinda aciklamasinda yazar ne kadarlikken kullanilmasi gerektigini
Ebrulim94 Mugeela44 Yani bebeğin kilosu eğer düşükse (7 kg) kadar çok rahat kullanımı ama kilolu olunca çok zor oluyor biraz fazla yürüyünce ağırlık iki katına çıkıyor benim bebeğim 10 kg oldu ama çok zorlanıyorum artık kullanmiyacagim 😂
Ozbek42 HiddenKiller aynen o şekilde kullanmaya çalıştım aparatla ama içim rahat etmedi biraz da kilolu oğlum sıkıştırdı gibigeldi..bende bi hevesle almıştım galiba kullanamıcam hiç 😁
HiddenKiller Ankakusu35 solomombaby aldım ben memnunum da. Uzmanlar asla dışarı doğru oturtmayı önermiyor kemiklerde ciddi problemler yaratıyormuş o yüzden tel taraflı olanından kullanıyorum memnunum da bel desteği var 10 kilo kızımı 2 saat taşısam bile bi yerim ağrımıyor
mechule Babyboroosh kullanıyorum ben. İlk zamanlar iyiydi uyuyordu kanguruda ağırlaştıkça taşımak zorlaşıyor uzun süre yürünmüyor öyle. Ama kucakta taşımaktan daha kolay tabi belde aşırı bir ağrı yapmıyor.