Momn Kızlar hayirli akşamlar.emeklemeye başladığından beri oturuyor sonra birden geriye doğru atıyor kendini.dusuyor kafasını vuruyor yere.cook korkuyorum bir gün beyin kanaması geçirecek diye :( nasıl çözüm buldunuz
ikizerkekannesi Momn ikizlerimden biri yürümeye başladığında düşmeyi öğrenesiye kadar kendini geriye atarak düşerdi ben çözümü melek kanatlarında buldum google dan aratın babyjem melek kanatları kafayı ve sırtı koruyor
F-Betul Momn Arkasına hep yastık koyuyorum aynı zamanda emzirme minderi kullanıyorum bu duruma dikkat edin Allah korusun sıkıntı olabilir.
Momn ikizerkekannesi Allah razı olsun valla aldım şimdi inşallah cikarmaz çok işime yarayacak gibi duruyor
F-Betul Momn Anladım o zaman arkadaşın dediği kanatlar mantıklı olabilir hatta bana da fikir olsun. 💐
ikizerkekannesi Momn ilk başta biraz yadırgar ama sonra alışıyor oğlum onunla düşdükden sonra canı okadar çok acımayınca bildiğiniz onsuz yürümedi onu takmamı beklerdi hep güveni gelmişti kendine inşallah sizdede işe yarar ☺️