yagiannesi 7 aylık bebeklerinize ne veriyorsunuz ne kadar yiyorlar ben yemek yedirmek için 40 takla atıyorum hiç yemiyor psikolojim bozuldu işgenve gibi oluyor öğün saatleri
Nohutannesi yagiannesi yumurta sarısı ve lor veriyordum sabahları. Yumurta sarısında biraz sıkıntı yaşıyorum vermiyorum bir iki gündür. Sebzeli kıymalı yada kemik sulu sebzeli çorba(3yemek kaşığı kadar) akşam üzeri birde 1yemek kaşığı kadar yoğurt veriyorum o kadar😇
balporsuguu yagiannesi yumurta sarisi,pekmez,avakado,yogurt,sebze meyve pureleri veriyorum.Irmikli muhallebi yapiyorum meyvelerle.Zorlamiyorum istedigi kadar yiyor.Zaten su an tadiyorlar ana besin anne sütü.1 kasik yesede yeterli benim icin
AgentMom yagiannesi bizde 6 ay 20 günlüğüz . 3 gün kuralı tadımlara devam ediyoruz. 7. Ayda da birden yemesini beklemiyorum. 2 oğlumda 8-9. Aylarda bir kase yarım tabak şeklinde yemeye başlamışlardı. 6-9 ayı çoğu doktor tadım ayı kabul eder. Denemeye devam edin. Sevmemiş olabilir. Tadımlarda hoşuna ne gittiyse onları karıştırıp verebilirsiniz.
Evrenvezeynep Sabah haslama yumurta sarisi yanina lor peyniri ve cevizli pekmez arada dereotlu yada peynirli omlet arti pekmez. Öğleden sonra sebze puresi yada corbasi ikindileyin yoğurt aksam da muhallebi. Ama artik yemedigi icin sadece anne sütü 🤣 7 ay 14 günlük asla yemiyo 5 gündür